Releases

Your shock of energy; Primeshock

Het hardstyle duo primeshock komt met een nieuw event! De line-up is bekend gemaakt. Met onder andere Sound Rush, Keltek, Devin Wild en natuurlijk Primeshock zelf, zal dit een prachtig feestje worden. Dit duo wil grootse stappen maken in 2019 en daar beginnen ze goed mee!

Bart Peters en Thijs Verdegaal zou je kunnen kennen van hun solo acts Blackburn en Aeros. De heren hebben in het verleden vaker samen gewerkt en dat is hen zo goed bevallen dat zij sinds vorig jaar samenwerken onder de naam Primeshock. Ze zijn samen ware meesters in het combineren van rawstyle elementen met euforische elementen. Hierdoor ontstaan er krachtige tracks waar je helemaal los op kan gaan, maar ook goed naar kan luisteren. Samen hebben de heren ook de podcast Powermode.

Powermode is de maandelijkse podcast van het hardstyle duo Primeshock die ook te horen is op Q-Dance Radio. Deze podcast bestaat inmiddels al een jaar en Primeshock gaat daarom hun ‘Shock of energy’ overbrengen buiten de podcast. Er is een nieuw event ontstaan in het teken van Powermode! Dit event is ontworpen in samenwerking met Inner Vision. Dit totaal nieuwe event gaat plaats vinden in het legendarische Dynamo te Eindhoven.

De line-up van Powermode is 17 januari bekend gemaakt:

Sound Rush

KELTEK

Devin Wild

Primeshock

RVAGE

Jay Reeve

Retrospect

Enemy Contact

Hosted by: MC Livid

Aan de line-up te zien zal dit nieuwe event een heerlijke avond worden voor de euforische liefhebbers onder ons.

Het event is te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/events/393280184809377/

Comment here