Releases

Masters of Hardcore; Vault of Violence

Masters of Hardcore, bekend als een van de allergrootste hardcore feesten, vindt elk jaar plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Het event vertegenwoordigt alle (sub-)genres rondom hardcore. Dit jaar is het thema Vault of Violence. Omdat het event een van de grootste is in zijn soort, wordt er vanzelfsprekend ook groots uitgepakt in de line-up.

De line-up bestaat dit jaar uit veel vette artiesten met natuurlijk een aantal die we zeker niet kunnen missen zoals Miss K8, The Sickest Squad en Partyraiser. Ook zijn er een aantal mooie specialacts zoals Angerfist LIVE, Guerillas LIVE en Sefa LIVE.

Masters of Hardcore komt dit jaar met een nieuwe area genaamd ‘The Raid’. Deze area staat totaal in het teken van de Hardcore classics uit 2005 tot 2015. De namen die deze stage gaan vertegenwoordigen zijn onder andere Korsakoff, Nosferatu, Endymion, Tha Playah en Re-Style. De andere area’s die op MoH te vinden zijn, zijn o.a. Vault of Violence (MainStage), Manic Museum (Raw), Hell-E-Copter (Extreme Hardcore), The Bonot Gang (Frenchcore), Sewers of Satan (Terror), Railway Heist (Early Hardcore) en The Raid (2005 – 2015 Hardcore).

Manic Museum bevat een aantal vette optredens die je als Raw liefhebber niet mag missen. Warface komt op MoH met een bijzondere live act genaamd ‘Heavy Artillery’. Dit wordt sowieso een set waarbij het dak eraf gaat. Act of Rage en Radical Redemption zetten beide een eigen live act neer. Daarnaast kun je op deze stage nog sets verwachten van Digital Punk, D-sturb, E-force, Delete, Crypsis, Rebelion, Rooler, Killshot, Ncrypta, RVAGE en host MC Nolz. Dit kan niet anders dan een dik feest worden waar je helemaal uit je plaat kan gaan!

De volledige line up van Masters of Hardcore Vault of Violence

Masters of Hardcore Vault of Violence vindt dit jaar plaats op 30 maart in de Brabanthallen. Het belooft een keiharde editie te worden. Tickets zijn te koop op https://www.vaultofviolence.com/

Comment here