Releases

Loads and loads of line-ups

De dure decembermaand is achter de rug. Januari is de maand van kaartjes kopen voor een heleboel feesten en festivals, door de vloedgolf van nieuwe line-ups. Zonder line-up weet je natuurlijk niet waar je aan toe bent, maar wat we afgelopen week meemaakten was toch wel bijzonder.

Afgelopen week zijn er van maar liefst vijf verschillende hardstyle/hardcore events de line-ups bekend gemaakt. Het gaat hier over de line-up van Masters of Hardcore, de verbazingwekkend grote line-up van Supersized Kingsday Festival, de harde line-up van Phoenix Festival, de Q-dance stage op het Duitse Airbeat One en ook het nieuws van Fairytale Festival mag niet missen. Deze golf van line-ups hebben we voor jou even op een rijtje gezet.

Masters of hardcore – Vault of Violence

Hier hebben we eerder deze week al over verteld. Speciaal voor jou zetten we de belangrijkste info over deze line-up nog op een rijtje.
Masters of Hardcore telt deze editie maar liefst 7 area’s:

Vault of Violence (MainStage)

Manic Museum (Raw)

Hell-E-Copter (Extreme Hardcore)

The Bonot Gang (Frenchcore)

Sewers of Satan (Terror)

Railwat Heist (Early Hardcore)

The Raid (2005 – 2015 Hardcore)

The Raid is dit jaar een nieuwe area op MoH. Deze area staat totaal in het teken van Hardcore uit 2005 tot 2015. 

Manic Museum zal bestaan uit de bijzondere live act ‘Heavy Artillery’ van Warface. Ook zullen Act of Rage en Radical Redemption beide een eigen live act neerzetten.

Masters of Hardcore vindt dit jaar plaats op 30 maart in de Brabanthallen, Den Bosch.

Voor de volledige line-up en de kaartverkoop, klik hier.

Foto via Facebookpagina Masters of Hardcore

Supersized Kingsday Festival

B2S heeft weer hun best gedaan om een koning van een line-up neer te zetten tijdens Koningsdag. 

Er zullen maar liefst 9 area’s zijn om dit te vieren:

Hardstyle

Hardcore

Freestyle by InZanity

Raw

Hardstyle Classics

Start the Pan!c

Uptempo

Hard News Future

Extra Raw

In deze area’s zullen artiesten schitteren zoals o.a. Bass Modulators, Partyraiser, Phuture Noize, Adaro, Primeshock en Warface. Dit is slechts een kleine greep uit deze gigantische line-up.

Supersized Kingsday Festival vindt dit jaar plaats op 27 april in Aquabest, Eindhoven.Voor de volledige line-up en de kaartverkoop, klik hier.

Phoenix Festival – Rebels of the road

Ook het hardste festival van het zuiden is onderdeel van de golf aan nieuwe line-ups. Phoenix Festival heeft een line-up bekend gemaakt waar mening Raw liefhebber ‘u’ tegen zegt. Tijdens dit festival zullen o.a. Radical Redemption, Sefa, Kronos en Evil Activities een set neerzetten. Ook kan je deze dag o.a. Rooler, Act of Rage en Noisekick aanschouwen tijdens ieder zijn eigen live set.

Phoenix Festival – Rebels of the road zal plaats vinden op 11 mei in de Rekken in Nuland.

Voor de volledige line-up, klik hier.
Voor de kaartverkoop, klik hier.

Airbeat One

Van het Duitse festival Airbeat One is fase 1 van de line up bekendgemaakt. Dit festival vindt plaats van woensdag 10 juli t/m zondag 14 juli 2019. Op dit gigantische festival zijn maar liefst 8 stages te vinden. Een van deze stages is de Q-dance stage. De namen die tot nu toe bekend zijn gemaakt zijn o.a. Phuture Noize, Atmozfears, Primeshock, Headhunterz en Sefa. Dit is een kleine greep uit de mooie namen die tot nu toe bekend zijn gemaakt.

Voor meer informatie over dit festival, de volledige line-up en de kaartverkoop, klik hier.

Foto via Facebookpagina van Airbeat One

Fairytale Festival

Het sprookjesachtige Fairytale Festival in Kaatsheuvel heeft afgelopen week de line-up bekend gemaakt voor Freestyle Friday. Hier zullen o.a. Zany en Mental Theo draaien. Ook kwamen ze met het nieuws dat Buren van de Brandweer een eigen stage hosten. Op de vrijdag kan je Buren van de Brandweer presents ‘The Phoenix Nest’ vinden op Fairytale Festival.

De rest van de line up is nog een grote verrassing.

Fairytale Festival zal plaats vinden op 10 en 11 mei in Kaatsheuvel.
Voor de line-up en de kaartverkoop, klik hier.

The Qontinent

Last but not least is deze week ook de datum van The Qontinent bekend gemaakt. Dit feest zal van 9 t/m 11 augustus plaatsvinden in het Belgische Wachtebeke. De Early Bird tickets gaan woensdag 6 februari om 13.00 in de verkoop. Hopelijk wordt er ook snel meer bekend gemaakt over de line-up. 

Houdt de website van The Qontintent goed in de gaten voor meer informatie.

Foto banner via Facebookpagina van Q-dance

Comment here