Evenementen

Line-up Harmony of Hardcore bekendgemaakt!

Dit festival is o.a. bekend door een van de mooiste Hardcore stages van Nederland en misschien wel de mooiste voor sommigen onder ons. We hebben het hier over niets minder dan Harmony of Hardcore, hét Hardcore festival waar altijd een mooi sfeertje hangt en iedereen zich goed kan vermaken. Vandaag is de line-up van dit legendarische feestje bekend gemaakt. 

Dit jaar bestaat Harmony of Hardcore uit 10 area’s:

Mainstage 

Ravezone 

Extreme Darkness 

Millennium Mountain 

Noisekick’s Terrordrang

Footworxx

PRSPCT 

Oldschool Gangsters 

Freaks

Next Generation

Op de Mainstage kun je sets verwachten van Sefa (LIVE), Partyraiser vs Bulletproof en Tha Playah (LIVE). Harmony of Hardcore is natuurlijk het feest voor de hardcore liefhebber, maar er is ook gedacht aan de Oldschool lovers en Freestyle Freaks onder ons. Op de Oldschool Gangsters area kun je losgaan op sets van o.a.  Mental Theo, Promo, Darkraver en The Viper. Freaks is de stage waar Freestyle bovenaan staat. Hier zijn artiesten te vinden zoals Genius, Freestyle Maniacs, Pavo en Francois.

In de video hieronder de gehele line-up:

Tickets op de website van HoH

Banner artikel via Facebookpagina van Harmony of Hardcore

Comment here