Evenementen

Intents Festival presenteert zaterdag line-up 2019

Prachtige podia, de beste artiesten en een thema dat tot in de puntjes is uitgewerkt, we hebben het natuurlijk over Intents Festival. Dit jaar is het thema van het festival “Calling all Superheroes”, en dit is terug te zien in de line-up. Met alle “heroes” van de hardere stijlen, verspreid over een uitverkocht festivalterrein, belooft het een knallend feest te worden.

De line-up staat dit jaar vol met vette live-acts, waaronder D-Sturb met Level 6 – The Ultimate. Level 6 is het laatste level van de live-act “Self-Discovery” (The Next Level) van D-Sturb. Hij begon bij level 1, hij was hier 16 jaar oud en begon net met produceren. Na alle levels van zelfontwikkeling te hebben doorlopen presenteert D-Sturb “level 6”, het ultieme level, op de mainstage van Intents. 

Ghost Stories

Naast de speciale act van D-Sturb staat er nog een toffe live-act op de mainstage van Intents. Het duo D-Block en S-te-Fan belooft met hun eerste live-act “Ghost Stories” een show neer te zetten met een mysterieus thema en een dikke bak energie. Merel –hoofdrolspeelster in de videoclips van ‘Angels & Demons’, ‘Twilight Zone’ en ‘Ghost Stories’- zal in de mysterieuze visuals van de act ook naar voren komen. Dit mysterieuze is waar de live-act “Ghost Stories” allemaal om draait.

Melodica

Mooie melodieën, prachtige kicks en een goede sfeer, dat zijn de ingrediënten voor de nieuwe stage op Intents genaamd: “Melodica”. Een podium volledig gericht op melodieuze Hardstyle. Met namen als Refuzion, Primeshock en Devin Wild en een live-act van onder andere The Pitcher belooft deze stage veel goeds.

Indoor Mainstage

Houd je van de hardere kant van Hardstyle en wil je de kicks door je lichaam voelen beuken, dan moet je een kijkje komen nemen bij B-Front en E-Force. Zij hosten samen de indoor mainstage op zaterdag. B-Front zal naast E-Force ook met Digital Punk op het podium staan, verder zal hij onder zijn eigen live-act “B-Front Beyond Live” optreden. Bij deze live-act draait het om de totaalbeleving van muziek beeld en licht. Daarnaast is interactie met het publiek tijdens de act van groot belang. De feestgangers in de indoor mainstage kunnen helemaal uit hun plaat gaan. Met namen als Warface, Radical Redemption Live en Rebelion is dit dé raw Hardstyle stage van Intents.

Intents Festival 2019 ‘Calling all Superheroes’, belooft een spektakel te worden waar mening “hard head” helemaal zichzelf kan zijn. Het maakt niet uit of je van euforische tonen of ruwe kicks houdt, Intents heeft alle helden van de hardere stijlen over negen stages verspreid. Naar welke stage jij moet om jouw favoriete artiest te zien, zie je hier beneden.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Foto van Facebook Intents


Foto banner van Facebook Intents