Evenementen

Allereerste namen line-up Wish Outdoor bekend

Vorig jaar voor het eerst drie dagen Hardstyle, en dit jaar weer een super dikke line-up. We hebben het hier natuurlijk over Wish Outdoor. Met namen als Brennan Heart, D-Sturb en Phuture Noize belooft het weer een feest te worden waar menig Hardstyle liefhebber van droomt.

Wish Outdoor biedt meer dan een grote verscheidenheid in genres en artiesten. Een dikke Harder Styles line-up met gave live-acts van onder andere D-Block & S-Te-Fan (Ghoststories), Warface (Heavy Artillery) en Killshot Live.

 Heavy Artillery

Warface staat zaterdag op de Dedicated stage van Wish Outdoor. Hier zal hij de live-act Heavy Artillery presenteren. Warface zal met zijn welbekende helm en pak zorgen voor een speciale atmosfeer, en met zijn ruwe kicks de tent afbreken.

Ghost Stories

Naast Warface zullen ook D-Block & S-Te-Fan een live-act neerzetten. De act Ghost stories, die samenhangt met de tracks: Angels & Demos, Twilight Zone en Ghost Stories, zal zaterdag te zien zijn op de Dedicated stage van Wish outdoor. Tijdens deze act zal Merel -de hoofdrolspeelster in de videoclips- in de visuals naar voren komen.

De eerste namen van de line-up beloven veel goeds. Het is nog even afwachten wanneer de hele line-up bekend wordt gemaakt.

Bekendgemaakte namen Wish Outdoor 2019:

Foto banner van Facebookpagina WiSH Outdoor

Comment here