Evenementen

Line-up The Qontinent 2019: Phase 02 bekend gemaakt

Een feestje op de perfecte locatie: midden in de natuur, omringd met water. Je zit praktisch op een eiland.  Hiervoor moet je wel even naar België gaan in augustus, want daar vindt het festival The Qontinent plaats.  Afgelopen week werd een eerste gedeelte van de line-up al bekend. Vandaag kwam Phase 02 van de line-up naar buiten En hier staan al wat vette namen tussen.  

Op 9, 10 en 11 augustus vindt in Wachtebeke (België) het outdoorfestival The Qontinent plaats. Hoewel The Qontinent bekend staat als het ‘festival van de hardere stijlen’, kun je genieten van genoeg andere stijlen. Dit kun je zien aan deel 2 van de line-up die vandaag is bekend gemaakt, oftewel Phase 02. De grotere artiesten van de hardere stijlen en mooie kickrolls,  zijn onder andere Act of Rage, Rejecta en Warface. Wat de live-acts van deze artiesten gaan worden, is nog niet bekend. Maar het dak gaat er zeker wel af!

Voor de mensen die los willen gaan bij wat euforische acts, kunnen zich waarschijnlijk meer vinden bij Sound Rush, Primeshock en niemand minder dan Headhunterz. Naast dat draait de Public Enemies als live-act, een duo gevormd door raw-style dj’s Digital Punk en Hard Drive.

Check hieronder voor de volledige line-up van Phase 02.

Phase 01

Het eerste deel van de line-up staat al sinds vorige week maandag online. Hier kwamen er al een aantal grote namen naar voren. Onder andere
D-Block&S-te-Fa, Sefa en Radical Redemption gaan er in augustus zeker een feestje van maken.

Met al deze namen wordt het al een mooi feestje, maar de line-up is nog niet compleet. Het derde en laatste deel van de line-up wordt precies over een week (25 februari, 15.00 uur) bekend gemaakt. Later hierover meer.

Foto banner van Facebook The Qontinent

Comment here