Releases

Audiotricz komt met nieuw nummer

Na een lange zoektocht naar hun eigen sound is het eindelijk zo ver. Audiotricz brengt aankomende vrijdag 15 maart hun nieuwe nummer ‘Shamed’ uit.

‘Shamed’ is onderdeel van het nieuwe muzikale concept ‘Next Chapter’. In dit nieuwe concept van Audiotricz draait vooral om de elektrische gitaar. Leon voelt zichzelf helemaal thuis met dit instrument. De gitaar is het nieuwe element in hun opvolgende nummers, waaronder ook het nummer ‘Shamed’ valt.

Podcast

In The Sitdown was Audiotricz te gast. Ze hebben hier alles verteld over hun carrière, waaronder ook over de zoektocht naar hun eigen draai in muziek verwerken. Als je meer te weten wilt komen over Leon en Kenneth als Audiotricz, hun nieuwe muzikale pad en nog meer informatie over dit duo dan is The Sitdown een mooie toevoeging om te beluisteren.

Luister hier de hele aflevering:
Soundcloud
Spotify
iTunes
Youtube

Comment here