Artists

De carrière van Audiotricz

Kenneth en Leon, ook wel bekend als Audiotricz, waren te gast in de afgelopen podcast. De heren timmeren samen behoorlijk aan de weg binnen de euforische hardstyle. In deze editie van The Sitdown vertellen ze openhartig over hun carrière. Onder andere over hoe ze elkaar hebben leren kennen, over het moment waarop ze niet wisten of ze nog door moesten gaan met hardstyle produceren en hoe ze op zoek zijn gegaan naar hun eigen sound.

Deze heren hebben elkaar leren kennen op de voetbal en zijn samen gaan produceren. Dit liep allemaal heel goed, maar op een gegeven moment zijn ze toch even gestopt als duo en hebben zich beide verder ontwikkeld in het maken van muziek. In 2011 zijn ze weer bij elkaar gekomen. Toen hebben ze besloten om het samen nog een jaar te gaan proberen. Als het dan niks zou worden, zouden ze ermee stoppen. Kortom: alles of niets.

Labels

Na hun eerste optreden in de kantine van de Melkweg, tijdens ADE, beseften ze dat er wel degelijk kansen lagen. Ze zijn verder gegaan met tracks produceren. Dit zijn ook de tracks waarvan ze zeker wisten dat ze goed genoeg waren om naar labels te sturen. Ze kregen hierbij van Scantraxx en Fusion reactie. Dirty Workz had niet gereageerd en toen Coone dit via via hoorde was hij best een beetje boos dat ze daar niet fanatiek op gereageerd hadden. Hij had graag samen willen werken met deze mannen. 

Zoektocht

De heren hebben een hele zoektocht afgelegd en van alles geprobeerd om hun eigen sound te creëren. De conclusie die zij hieruit hebben getrokken is dat ze het niet ver moeten zoeken, maar dicht bij zichzelf.

Benieuwd naar de hele aflevering? Check het hier:
– Soundcloud
– Spotify
– iTunes
– Youtube

Foto als banner uit het portfolio van Rossumedia

Comment here